Brasserie Plexat

Wie zin heeft in een goede lunch, een stevige maaltijd of gewoon een kopje koffie kan dagelijks terecht in brasserie Plexat op locatie Lindonk, gelegen aan de Rotterdamseweg 137b te Zwijndrecht.

De brasserie is de hele week open. Op zonnige dagen kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de binnentuin van locatie Lindonk.

U kunt contant betalen. Via de SWOZ is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de maaltijden die u gebruikt in Plexat. Hiervoor is een maaltijdpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de SWOZ.

Openingstijden
De brasserie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het menu

Er is dagelijks een warme maaltijd. Ook is er een broodje van de week. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Plexat dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Plexat een aantal tafels reserveren. De medewerkers van het restaurant staan dan de hele dag voor u klaar. Geef uw wensen door voor een heerlijk restaurantbezoek, want ons motto is: 'Alles kan'.

High tea

In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. De kosten zijn € 9,50 per persoon. De High Tea moet wel minimaal twee dagen vantevoren gereserveerd worden.

Contact

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van brasserie Plexat.

Brasserie Plexat
Rotterdamseweg 137b 
3332 AE Zwijndrecht
T (078) 619 98 33

Activiteiten

5 januari

Begin het nieuw jaar goed met de sociëteit en een optreden van de veelzijdige Erwin Hardenberg. Het belooft een vrolijke en gezellige middag te worden. Zaal… lees meer >>

Nieuwjaar met Erwin Hardenberg
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur
10 januari

Woensdag 10 januari treedt het dameskoor de Swinvoices voor u op. Plaats van handeling: locatie de Lindonk in de Brasserie Plexat Vanaf 14.30 uur bent u welkom.… lees meer >>

Optreden van de Swinvoices
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur
24 januari

Op woensdag 24 januari treedt voor u op het enthousiaste shantykoor Buitengaats! Optreden begint om 14.30 uur in brasserie Plexat. Toegang gratis: Komt allen!!  … lees meer >>

Optreden shantykoor Buitengaats
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur