Bewoners van de Haven, Muizenkade, Ankerplaats (woongroepen van locatie Swinhove van de Swinhove Groep) hebben kunnen genieten van een mooi persoonlijk concert op de afdeling. Op vrijdag 4 oktober kwam namelijk Diva Isabella van de Stichting Diva Dichtbij langs voor een muzikale ontmoeting.

De bewoners, hun familie en de medewerkers hebben genoten van deze middag. Diva Isabella had een prachtige stem waar iedereen kippenvel van kreeg. Zij zong wat de bewoners graag wilden horen. Dit varieerde van prachtige klassieke stukken tot Nederlandstalige nummers en christelijke liederen. Het was ontroerend om te zien hoe mooi zij via haar muziek contact maakte met onze bewoners. Letterlijk en figuurlijk omdat ze ‘dichtbij’ de bewoners staat door gewoon op te treden in de huiskamer of aan het bed.

Hartelijk dank aan Stichting Diva Dichtbij en de Swinhove Groep voor het mogelijk maken van dit mooie optreden. Het was een middag met een gouden randje!