De feestdagen zijn dit jaar voor onze bewoners net zo belangrijk als andere jaren. Wij proberen hier binnen onze mogelijkheden zo veel mogelijk aandacht aan te besteden en leuke activiteiten te organiseren. We laten deze dagen niet ongemerkt voorbij gaan en proberen onze cliënten wel het fijne gevoel te geven tijdens deze feestdagen  Zo zijn er tijdens Pasen verschillende lekkernijen en paasknutselwerkjes binnen gekomen. Een medewerker is op de Lindonk verkleed gegaan als Paashaas en langs de bewoners gegaan met iets lekkers. Gelukkig kunnen we veel cliënten blij maken tijdens deze feestdagen met alle initiatieven die binnenkomen zoals: buitenoptredens, tekeningen, lekkernijen en kaarten. Hier zijn we erg dankbaar voor. Komende maandag tijdens Koningsdag worden alle cliënten verrast met een lekkere oranje tompouce van stichting Koningsfeesten Zwijndrecht.