We zijn erg blij te vertellen dat we u weer mogen verwelkomen om uw naaste in één van onze verpleeghuizen te bezoeken vanaf 2 juni.  We kunnen ons goed voorstellen dat u daar erg naar heeft uitgekeken. In eerste instantie heeft één vaste bezoeker de mogelijkheid om 1 keer per week 1 uur lang op bezoek te komen. De naaste die dit betreft is op de hoogte gesteld middels een brief.

Voor uw en onze veiligheid hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen. Daarom vragen we u om deze brief (ook terug te vinden in Carenzorgt) goed door te lezen, om bezoek op een veilige manier te laten plaatsvinden.  

U, uw naaste en onze medewerkers hebben afgelopen weken alles gedaan om van deze situatie het beste te maken. We bedanken u voor uw vertrouwen. Samen staan we sterk!  

Voor de thuiszorgcliënten/ huurders van Plantage, Lindonk, Lichtkring en IJsvogel 
U bepaalt als zelfstandig wonende huurder zelf of en wanneer u bezoek ontvangt. Wij doen een dringend beroep op u om u, uw familie, medebewoners en onze medewerkers zo goed als mogelijk te kunnen beschermen: Neemt u alstublieft de landelijk afgekondigde maatregelen in acht!