We zijn blij dat we in de locaties van de Swinhove Groep al geruime tijd geen Corona besmettingen hebben geconstateerd, ook niet sinds we op de locaties weer bezoek kunnen ontvangenDit is mede te danken aan iedereen die de richtlijnen  goed opvolgt. Dit willen we graag zo houden en dat kunnen we alleen samen.  

Helaas constateren we echter dat niet iedereen voldoende voorzichtigheid in acht blijft nemen en dat niet iedereen zich meer houdt aan de afgesproken richtlijnen en maatregelenOok komt het voor dat bezoekers met een groep mensen tegelijk de woongroep in komen, waardoor er te veel mensen te dicht bij elkaar in een ruimte bevinden.  

Daarnaast zien we dat in de regio Rotterdam-Rijnmond, dat dicht tegen Zwijndrecht aan ligt, het aantal besmettingen weer toeneemtDit kan extra risico’s met zich meebrengen. Wij maken ons zorgen over al deze ontwikkelingen.  

Daarom vragen we u met nadruk om u te houden aan de afgesproken regels. Deze regels vindt u hier en bij de ingang van al onze locaties. 

Vanwege de toegenomen risico’s treffen wij de volgende maatregel: We vragen u bij ieder bezoek de datum van het bezoek, uw naam en contactgegevens te registreren op de kamer van uw naaste. Als u niet op de kamer van uw naaste komt (omdat u gaat wandelen of buiten afspreekt), geeft u dit door aan de zorgmedewerkers zodat zij uw naam en contactgegevens kunnen noteren. 

Deze gegevens hebben als doel om het bezoek te kunnen informeren op het moment dat een besmetting bij een cliënt wordt geconstateerd (Bron-contactonderzoek). 

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!