Dit is een update van het eerdere bericht over een besmetting met het Coronavirus op locatie Ambachtstaete.

Alle cliënten van locatie Ambachtstaete zijn getest op het Coronavirus. Alle testuitslagen zijn binnen, waardoor we kunnen constateren dat in totaal bij drie cliënten het Coronavirus is vastgesteld.  

Alle medewerkers van locatie Ambachtstaete zijn of worden getest en deze resultaten moeten nog binnenkomen. Op het moment dat de resultaten bekend zijn, zal nader beleid worden bepaald. Op dit moment blijven de eerder gecommuniceerde maatregelen gelden. 

Wij realiseren ons dat de maatregelen ingrijpend zijn. Wij doen dit echter uit voorzorg voor uw naaste, u zelf, alle cliënten en alle medewerkers en vrijwilligers. Ons doel hierbij is, besmetting bij u en anderen te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw medewerking en begrip. Samen staan we sterk!