Bij de Swinhove groep zijn er momenteel geen cliënten die besmet zijn met het Coronavirus.

Wij doen er alles aan om het aantal besmettingen zo beperkt mogelijk te houden. Hiertoe komt sinds begin maart dagelijks een infectie-team bij elkaar die de laatste ontwikkelingen in de organisatie èn de landelijke ontwikkelingen en richtlijnen bespreken. Op basis hiervan stellen wij ons beleid èn maatregelen vast, waarin we de richtlijnen van het RIVM volgen. Tevens staan wij in nauw contact met andere partijen en deskundigen in de regioDaarnaast voeren wij een actief testbeleid, wat wil zeggen dat we niet aarzelen om cliënten en medewerkers te laten testen zodra er verschijnselen zijn die kunnen duiden op Corona. We informeren de familie of naaste van de betreffende cliënt direct op het moment dat er aanleiding is om te testen.