We zijn helaas nog niet van het coronavirus af. Daarom is het belangrijk dat iedereen de voorzorgsmaatregelen opvolgt. In lijn met alle maatregelen en adviezen om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, gelden vanaf 6 oktober de volgende aanvullendmaatregelen binnen De Swinhove Groep: 

  • Bezoek in de eigen woning of kamer is beperkt tot maximaal 2 gasten. Dit aantal is exclusief kinderen tot en met 12 jaar.  
  • Bezoek vindt niet plaats in de gezamenlijke ruimtes en huiskamers.  
  • Bezoekers mogen gebruik maken van de brasserieën, mits het maximale bezoekersaantal voor deze gelegenheden dit toelaat. 
  • Het gebruik van een mondkapje tijdens uw bezoek is voorlopig verplicht. Het mondkapje zet u alleen af als u zit én anderhalve meter afstand kunt bewaren van andere personen. U gebruikt de mondkapjes die beschikbaar worden gesteld op de locaties. 

De overige maatregelen m.b.t. hygiëne, afstand houden, niet onnodig rondlopen en thuisblijven bij griep- en verkoudheidsklachten, blijven uiteraard van kracht.  

De Swinhove Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheidsmaatregelen. Waar nodig nemen we extra maatregelen op advies van onze deskundige artsen. Door alle ontwikkelingen zijn we regelmatig genoodzaakt om nieuwe en andere maatregelen in te zetten. Deze maatregelen zijn er ook op gericht om onze locaties zo lang als mogelijk open te houden voor bezoek. Wij vragen hiervoor uw begrip.  

Op onze website www.swinhovegroep.nl/coronavirus vindt u antwoord op vragen zoals: 

  • Mag mijn familielid naar huis voor een dag of nacht? 
  • Kan de afspraak in het ziekenhuis doorgaan? 
  • Welke afspraken gelden er bij opname? 
  • Welke voorzorgsmaatregelen gelden er ter plekke op de locaties? 

Wij realiseren ons dat bovenstaande maatregelen ingrijpend zijn. Wij doen dit echter uit voorzorg voor uw naaste, u zelf, alle cliënten en alle medewerkers en vrijwilligers. Ons doel hierbij is, besmetting bij u en anderen te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw medewerking en begrip. Samen staan we sterk!