Helaas merken we om ons heen en binnen onze organisatie dat het aantal coronabesmettingen toeneemt. Op dit moment zijn er op locatie Lichtkring 4 positief geteste cliënten, op locatie Swinhove 7 positief geteste cliënten en op locatie Lindonk 1 positief geteste cliënt. 

De bewoners verblijven zoveel mogelijk op de eigen kamer waarbij de benodigde beschermingsmaatregelen zijn getroffen.  

  • Alle cliënten van de betreffende woongroepen worden in volledige beschermende kleding verzorgd. 
  • De cliënten en naasten van de betreffende woongroepen zijn geïnformeerd over de aangepaste bezoekregeling die geldt voor deze woongroepenDe bezoekregeling op de andere woongroepen blijft ongewijzigd. 
  • De toegangsdeur van de betreffende woongroepen naar de gang en de andere woongroepen en/of tuin is gesloten.   

Wij realiseren ons dat bovenstaande maatregelen ingrijpend zijn. Wij doen dit echter uit voorzorg voor uw naaste, u zelf, alle cliënten en alle medewerkers en vrijwilligers. Ons doel hierbij is besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw medewerking en begrip. Samen staan we sterk!