Helaas merken we om ons heen en ook binnen onze organisatie dat het aantal coronabesmettingen toeneemt. We doen er alles aan om onze bewoners de zorg te verlenen die zij verdienen. 

Door alle ontwikkelingen zijn we regelmatig genoodzaakt om nieuwe en andere maatregelen in te zetten. Deze maatregelen zijn er ook op gericht om onze locaties zo lang als mogelijk open te houden voor bezoek. 

De maatregelen zetten we nog even op een rij:   

  • Bezoek in de eigen woning of kamer is beperkt tot maximaal 2 gasten tegelijk, dit aantal is exclusief kinderen tot en met 12 jaar. Daarnaast geldt zoals aangekondigd in de persconferentie een dringend advies om maximaal één keer per dag bezoek te ontvangen. Wij vragen u om dit advies ook op te volgen.    
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en vertrek.   
  • Draag een mondkapje. Het gebruik van een mondkapje tijdens uw bezoek is voorlopig verplicht. Het mondkapje zet u alleen af als u zit én anderhalve meter afstand kunt bewaren van andere personen. U gebruikt de mondkapjes die beschikbaar worden gesteld op de locaties en geen eigen mondkapje.    
  • Registreer uw bezoek bij de entree of via www.supersaas.nl/form/SwinhoveGroep/Registratie_Bezoek.   
  • Houd afstand van medebezoekers, medewerkers, vrijwilligers en bewoners.    
  • Loop niet onnodig rond door de locatie en volg de looproutes.    
  • Samenscholing is niet toegestaan.  
  • Kom niet op bezoek wanneer u griep- en verkoudheidsklachten heeft.  

Bescherm uzelf en uw naaste  

Wij ervaren dat het aantal besmettingen op onze locaties de afgelopen periode is toegenomen. Het wordt steeds belangrijker om het aantal verschillende contacten per cliënt te beperken, om het risico van besmetting te verkleinen. Daarom vragen wij u, cliënten en naasten, om bezoek buiten de locaties waar mogelijk te beperken of uit te stellen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kapper, pedicure en familiebezoeken zoals verjaardagen.