Inmiddels zijn veel van onze cliënten gevaccineerd en het aantal coronabesmettingen onder onze cliënten is sterk afgenomen. Op basis van deze mooie berichten en de landelijke versoepelingen, gaan we per 5 juni 2021 een volgende stap zetten.  

Aantal bezoekers woongroepen en GRZ/revalidatie 

Onze cliënten mogen vier bezoekers per dag ontvangen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee als bezoeker. U kunt met maximaal twee bezoekers tegelijk komen. Bezoek in de huiskamer is nog niet mogelijk. 

Aantal bezoekers huurders en thuiszorg 

Voor zelfstandig wonende cliënten gelden de landelijke richtlijnen van de Rijksoverheid.  

Brasserieën 

 U mag de brasserieën bezoeken met maximaal 4 personen aan een tafel. In het kader van eventueel contact- en brononderzoek moet iedereen zich bij de kassa van de brasserie registreren. Daarnaast gelden uiteraard alle algemene voorzorgsmaatregelen. 

Knuffelcontact 

Op de eigen kamer van een volledig gevaccineerde cliënt kan door één of enkele vaste bezoekers worden afgezien van het dragen van een mondneusmasker en het afstand houden. Bezoekers dienen dan bij voorkeur zelf ook gevaccineerd te zijn of zich te laten testen (kort) voorafgaand aan het bezoek. 

Dit geldt voor de woongroepen: locatie Lindonk, Lichtkring, Ambachtstaete etage 6 t/m 9, Swinhove (behalve Ankerplaats en Aanlegsteiger) 

Overige maatregelen 

De overige maatregelen m.b.t. hygiëne, bezoekregistratie, niet onnodig rondlopen en thuisblijven bij griep- en verkoudheidsklachten, blijven uiteraard van kracht.   

5juni