Rolstoelbus
Meer informatie via de activiteitenbegeleiding
Tel: (078) 625 55 48
aktiviteitenbegeleid@swinhovegroep.nl

Voorwaarden
Reserveren

Ga ook op pad met onze rolstoelbus

De Swinhove Groep heeft een rolstoelbus speciaal voor leuke uitjes en dagjes weg voor iedereen die affiniteit heeft met de Swinhove Groep. Deze rolstoelbus wordt geheel vrijwillig gereden door een groep chauffeurs. Zij staan voor u klaar en brengen u graag naar uw bestemming.

Voor het reserveren van de rolstoelbus gelden enkele uitgangspunten:

  • De rolstoelbus kan gereserveerd worden voor en door cliënten van de Swinhove Groep, die niet in een personenauto vervoerd kunnen worden.
  • Het betreft een aanvraag voor een leuk uitje of een dagje weg. De rolstoelbus is niet te reserveren voor een doktersbezoek of iets vergelijkbaars (hiervoor kunt u contact opnemen met de Drechthopper).
  • Begeleiding van de cliënt is tijdens iedere rit verplicht.
  • De rolstoel moet beschikken over voetsteunen, een goedwerkende rem en volle banden.

Kosten
Aan het gebruik van de rolstoelbus zijn natuurlijk kosten verbonden. Door de inzet van vrijwillige chauffeurs proberen we deze zo laag mogelijk te houden. Wanneer u een aanvraag indient, wordt er contact met u opgenomen om de aanvraag en kosten te bespreken. Tijdens het vervoer zijn eventuele parkeerkosten of andere bijkomende kosten voor rekening van de aanvrager. Mocht om welke reden dan ook een uitstapje langer duren, vragen we de aanvrager van de rit een consumptie aan te bieden aan de chauffeur.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de rolstoelbus?
Neem dan contact op met de activiteitenbegeleiding via telefoonnummer 078 – 6255 548 of mail naar aktiviteitenbegeleid@swinhovegroep.nl

Reserveren rolstoelbus

Helaas werkt het digitale inschrijfformulier nog niet naar wens. Wij zijn druk bezig om te achterhalen waar dit aan ligt, zodat we het probleem kunnen oplossen. Voor dit moment vragen wij u daarom om voor een reservering contact opnemen met de activiteitenbegeleiding via telefoonnummer 078 – 6255 548 of een email te sturen naar aktiviteitenbegeleid@swinhovegroep.nl.