Brasserie De Heerlijkheid
Plantageweg 3
3333 GZ  Zwijndrecht
T (078) 625 55 41

Openingstijden:
Iedere dag van 10:00 tot 18:00 (de keuken sluit om 17:30)

Het menu
Feestje
High Tea
Reserveren

Brasserie De Heerlijkheid

Of u nu komt voor een kopje koffie, een smakelijke maaltijd of een High Tea met familie en vrienden. Brasserie De Heerlijkheid biedt u alle mogelijkheden om er een onvergetelijk moment van te maken. De brasserie is dagelijksgeopend en ruim opgezet, waardoor het goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er genoeg ruimte is voor groepen. Op zonnige dagen kunt u heerlijk vertoeven op ons terras aan de voorzijde van het brasserie.

Menu
Voor de warme maaltijd is er dagelijks een keuze uit twee menu’s. Verder is er de snack van de dag en het broodje van de week. Natuurlijk is er altijd koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert brasserie De Heerlijkheid dagelijks tussen 12.00 en 13.30 uur en 17.00 tot 17.30 uur. De medewerkers van de brasserie houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen.

Iets te vieren?
Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in brasserie De Heerlijkheid een aantal tafels reserveren. De medewerkers staan dan de hele dag voor u klaar. Wij verzorgen dan het gewenste arrangement van eten en drinken. Geef uw wensen door voor een heerlijk brasseriebezoek, want ons motto is: Alles kan.

High tea
In de brasserie is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. In verband met de voorbereidingen , graag minimaal twee dagen van tevoren reserveren. Voor groepen groter dan acht personen graag eerst overleggen met de medewerkers van de brasserie.

Reserveren

Wilt u van een High Tea genieten? Een verjaardagsfeestje vieren? Of heeft u gewoon een vraag aan de medewerkers van onze brasserie? Stuur een email naar brasserieswinhove@swinhovegroep.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.