Brasserie Plexat
Rotterdamseweg 137b
3332 AE Zwijndrecht
T (078) 619 97 20

Openingstijden:
Iedere dag van 09:00 tot 16:30 (de keuken sluit om 16:00)

Het menu
Feestje
High Tea
Reserveren

 Brasserie Plexat

Of u nu komt voor een kopje koffie, een smakelijke maaltijd of een High Tea met familie en vrienden. Brasserie Plexat biedt u alle mogelijkheden om er een onvergetelijk moment van te maken. De brasserie is dagelijks geopend en ruim opgezet, waardoor het goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en er genoeg ruimte is voor groepen. Op zonnige dagen kunt u heerlijk genieten op het terras in de prachtige binnentuin.

In de brasserie is het alleen mogelijk om contant af te rekenen.

Menu
Er is dagelijks een warme maaltijd. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee of een ander lekker drankje met smakelijke versnaperingen verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Plexat dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?
Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Plexat een aantal tafels reserveren. De medewerkers van het restaurant staan dan de hele dag voor u klaar. Wij verzorgen dan het gewenste arrangement van eten en drinken. Geef uw wensen door voor een heerlijk brasseriebezoek, want ons motto is: ‘Alles kan’.

High tea
In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. in verband met de voorbereidingen, de High Tea wel minimaal twee dagen van tevoren reserveren.

Reserveren

Wilt u van een High Tea genieten? Een verjaardagsfeestje vieren? Of heeft u gewoon een vraag aan de medewerkers van onze brasserie? Stuur dan een email naar brasseriedelindonk@swinhovegroep.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.