Brasserie Zoutewelle
De Kring 11
3332 AS Zwijndrecht
T (078) 612 84 50

Openingstijden:
Iedere dag van 09:00 tot 16:30 (de keuken sluit om 16:00)

Het menu
Feestje
High Tea
Reserveren

 Brasserie Zoutewelle

Of u nu komt voor een kopje koffie, een smakelijke maaltijd of een High Tea met familie en vrienden. Brasserie Zoutewelle biedt u alle mogelijkheden om er een onvergetelijk moment van te maken. De brasserie is dagelijks geopend en ruim opgezet, waardoor het goed toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en er genoeg ruimte is voor groepen.

Menu
Er is dagelijks een warme maaltijd. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Brasserie Zoutewelle dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van de brasserie houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?
Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Brasserie Zoutewelle een aantal tafels reserveren. De medewerkers van de brasserie staan dan de hele dag voor u klaar. Wij verzorgen dan het gewenste arrangement van eten en drinken. Geef uw wensen door voor een heerlijk brasseriebezoek, want ons motto is: ‘Alles kan’.

High tea
In de brasserie is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. In verband met de voorbereidingen, graag minimaal twee dagen van tevoren reserveren. Voor groepen groter dan acht personen graag eerst overleggen met de medewerkers van de brasserie.

Reserveren

Wilt u van een High Tea genieten? Een verjaardagsfeestje vieren? Of heeft u gewoon een vraag aan de medewerkers van onze brasserie? Stuur dan een email naar brasseriedelichtkring@swinhovegroep.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.