Actueel

Vaste telefoonnummers niet bereikbaar

UPDATE 21-3-2019 om 15.00 uur: De storing is verholpen. We zijn ook weer bereikbaar op onze vaste telefoonnummers.
 

Op dit moment is er een landelijke KPN storing, waardoor onze vaste telefoonnummers niet bereikbaar zijn. U kunt ons wel gewoon bereiken via de gebruikelijke emailadressen en mobiele telefoonnummers. Zodra er meer bekend is over de storing, informeren wij u hierover op deze pagina.

Maak kennis met de Swinhove Groep tijdens de Week van Zorg en Welzijn

WvZW.JPG

Talent benut - Goede voorbeelden van zorgorganisaties met banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een mooi boekje uitgebracht 'Talent Benut: Goede voorbeelden van zorgorganisaties met banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Ook de Swinhove Groep heeft  hieraan mee gewerkt. Samen met zes andere organisaties in de Drechtsteden biedt de Swinhove Groep statushouders een leerwerkplek aan. Lees hierover in een interview met onze HR Manager Joke Froberg en twee statushouders Lina en Luci  op pagina 10 tot en met 14 in Talent Benut - Goede voorbeelden werken in de zorg november 2018.

Algemene Voorwaarden aangepast

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (AVG) van toepassing. Hierop zijn onze Algemene Voorwaarden aangepast. Deze nieuwe voorwaarden gelden met terugwerkende kracht vanaf 25 mei 2018 voor alle cliënten van de Swinhove Groep.

De Algemene Voorwaarden bestaan uit een algemeen deel en bijzondere delen. Het algemeen deel is altijd van toepassing ongeacht de zorg die u ontvangt. De bijzondere delen zijn alleen van toepassing als u een specifiek soort zorg krijgt. Meer uitleg over de Algemene Voorwaarden kunt u vinden in de Publieksfolder Algemene Voorwaarden VVT.

Hieronder vindt u de aangepaste Algemene Voorwaarden:

Ontvangt u liever een papieren versie van de Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op met ons Servicepunt via 078 – 6255 500 of via info@swinhovegroep.nl.

Medewerkers fietsen voor Alzheimer

In het weekend van 22 en 23 september 2018 hebben medewerkers van de Swinhove Groep voor de vijfde keer meegedaan aan ‘2bike4alzheimer’. Een 24 uur durende fietstocht waarbij de teams in estafette verband een route van 400 km afleggen op een tandem om geld in te zamelen voor onderzoek naar Alzheimer. De route was ingedeeld in 5 etappes van 80 km in de vorm van een vergeet-mij-nietje met een centraal start- en finishpunt. Het was een barre tocht: regen, kou, een lekke band tijdens de eerste etappe, donkere bosweggetjes, routebeschrijvingen die niet helemaal klopten en flinke tegenwind. Het team kwam verregend, doorweekt en verkleumd over de finish, maar dat mocht de pret niet drukken. De sfeer in het team bleef goed en hebben ze de finish gehaald. Een TOPprestatie!

finish.jpg

Met 2bike4alzheimer is ruim € 120.000 aan sponsorgeld opgehaald voor onderzoek naar Alzheimer