Logeeropvang

Mantelzorg geven aan uw naaste doet u ongetwijfeld met veel liefde. Maar wellicht geeft u deze zorg naast uw baan en/of naast het zorgen voor uw gezin. Dan kan het allemaal bij elkaar ook erg inspannend en tijdrovend zijn. Mogelijk komt u dan in aanmerking voor ‘respijtzorg’, ook wel ‘logeeropvang’ genoemd. Deze zorg is bedoeld om mantelzorgers, die veel of zware zorg verlenen, tijdelijk te ontlasten, zodat u de zorgtaken beter kunt volhouden.

Logeeropvang van de Swinhove Groep in Zwijndrecht betekent dat wij de zorg voor uw naaste even van u overnemen. Bijvoorbeeld tijdens een vakantie of om een weekend tot rust te kunnen komen. In overleg plannen we de logeeropvang zodat u even rustig kunt bijkomen. Onze professionals zorgen dan voor uw naaste met veel aandacht voor zijn/haar welzijn.

De gemeente Zwijndrecht heeft het belang van mantelzorgers hoog in het vaandel staan en daarom bekostigen zij deze vorm van zorg. Voor u zijn verder geen kosten verbonden aan het gebruik van de logeeropvang.

Wilt u meer weten over logeeropvang of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met onze casemanagers.

Contact Casemanagers
Tel. 078 – 625 55 00 (op werkdagen) of 06 – 14 30 45 59.
E-mail. casemanagers@swinhovegroep.nl.