Thuiszorg

   Zo lang mogelijk thuis wonen, de Swinhove Groep maakt dit mogelijk. Heeft u hulp bij de persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding of casemanagement dementie nodig? Dan bent u bij de Swinhove Groep aan het juiste adres. Samen met u en uw partner/familie bespreken we de mogelijkheden en zorgen wij dat u precies die zorg krijgt die u nodig heeft.

   Zorg afnemen van de Swinhove Groep heeft een aantal voordelen:

   • Zorg op afspraak, zoveel mogelijk op tijden die u als klant graag wilt (natuurlijk wel binnen de praktische mogelijkheden van de zorgverlening)
   • Kleine teams waardoor medewerkers herkenbaar zijn
   • Personenalarmering (via Diverz): Ook bij onverwachte situaties is het goed om te weten dat er altijd mensen van ons zorgteam werkzaam zijn bij u in de buurt. Bij een oproep via de personenalarmering van Diverz is er binnen 30 minuten een professionele hulpverlener van ons bij u thuis.
   • Altijd een van onze locaties in de buurt, met een gevarieerd activiteitenaanbod waar u aan deel kunt nemen of een brasserie waar u gezellig van een kopje koffie of een smakelijke maaltijd kunt genieten.
   • Casemanagement dementie

   Wilt u Thuiszorg van de Swinhove Groep of heeft u vragen of advies nodig over de thuiszorg? Neem dan contact op met de wijkverpleegkundige. Zij staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden met u.

   Contact Wijkverpleegkundigen
   078 – 625 55 00
   wijkverpleegkundige@swinhovegroep.nl

   Wist u dat u ook zelfstandig bij de Swinhove Groep kan wonen in een veilig, comfortabel en sfeervol huurappartement met gezelligheid en faciliteiten dichtbij?

   Zelfstandig wonen bij de Swinhove Groep met Thuiszorg
   Dat kan in een veilig, comfortabel en sfeervol huurappartement met gezelligheid en faciliteiten dichtbij. U kunt een appartement huren op een van onze locaties als u in het bezit bent van een indicatie thuiszorg, volledig pakket thuis (VPT) of modulair pakket thuis (MPT). Wilt u huren en heeft u een zzp 4 indicatie? Ook dan kunt u in aanmerking komen voor het huren van een appartement met een volledig pakket thuis.

   Wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op met onze casemanagers.

   Contact Casemanagers
    078 – 625 55 00 (op werkdagen)
     06 – 14 30 45 59.
    casemanagers@swinhovegroep.nl