Onze organisatie

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met ongeveer zeshonderd medewerkers en ruim zeshonderd vrijwilligers. Wij bieden een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en behandelingen van onder andere fysio- en ergotherapeuten.

Dagelijks verzorgt de Swinhove Groep ruim vierhonderd cliënten, die op één van onze vijf eigen locaties wonen. Daarnaast bieden wij professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht, die zelfstandig wonen. Ook kunnen mensen met een zorgvraag terecht op onze dagbehandeling.

Gezelligheid

Naast plezierige woonruimte en goede zorg vindt u bij de Swinhove Groep ook veel gezelligheid en vertier. Iedere dag staan de medewerkers van de vier brasserieën voor u klaar om u van een lekker kopje koffie of een smakelijke maaltijd te voorzien. En de collega’s van het activiteitenteam zorgen ervoor dat er iedere dag wel iets leuks of gezelligs is te doen. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor de bewoners van de wijken, waar onze locaties zijn gevestigd. Kom gerust eens vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, u bent van harte welkom!