Verzorgende IG locatie Lindonk

Ben jij een bevlogen zorgprofessional en hou je van afwisseling in je werk? Wil je verder ontwikkelen in een organisatie die volop in verandering is? Versterk jij ons team binnenkort, zodat we onze cliënten nóg betere zorg kunnen bieden? Solliciteer dan naar de vacature voor

Verzorgende locatie Lindonk (uren in overleg; maximaal 28)

 

Wat wordt jouw functie?

Voor de afdeling Thuishaven zoeken wij een verzorgende. Je verleent  de dagelijkse zorg aan 8 cliënten met  psycho-geriatrische problematiek in een huiselijke omgeving.

Wie ben jij?

Naast enthousiasme en gedrevenheid treedt je op integere wijze en met respect cliënten en hun familie tegemoet. Je staat bekend om je persoonsgerichte zorg en hierbij kun je goed reflecteren op je eigen gedrag. Je bent een teamplayer en hebt er zin in om samen met je collega’s continu op zoek te gaan naar verbetering in de zorg. Ben jij een kei in je vak,  weet je wat je doet en waarom je iets doet? Dan pas jij zeker in ons team! Verder beschik je natuurlijk over een diploma Verzorgende IG nivo 3.

Ons aanbod

Wij bieden jou een baan in een organisatie waar professionalisering en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als Verzorgende bieden wij je een goed salaris conform de CAO VVT (FWG 35) met een eindejaarsuitkering, tal van opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en gezonde en voordelige faciliteiten. Het betreft een dienstverband waarbij de uren bespreekbaar zijn tot maximaal 28 uren per week.

Meer informatie?  Neem dan contact op met Siska de Lange, Hoofd Wonen en Zorg, 06-14218336 of sdelange@swinhovegroep.nl

Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar sollicitatie@swinhovegroep.nl o.v.v. 2018-034.