Manager Wonen en Zorg

Maak elke dag de moeite waard.

Daar gaan we voor bij de Swinhove Groep! De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren in ons zorghotel. Daarnaast bieden onze thuiszorg medewerkers professionele zorg en ondersteuning aan mensen woonachtig in de gemeente Zwijndrecht.

Als manager Wonen en Zorg ben je integraal verantwoordelijk voor de persoonsgericht zorg en ondersteuning, het wonen en welzijn en de veiligheid van onze cliënten in onze locatie Swinhove. De cliëntgroep kenmerkt zicht door (complexe) psychogeriatrie. Je bent samen met een collega hoofd wonen en zorg in Swinhove het gezicht binnen de organisatie en overlegpartner van de lokale cliëntenraad.

Wil je meer informatie? Klik dan >> HIER  of neem contact op met Marjolein Ludikhuize, manager Wonen, Zorg en Behandeling, telefoon: 06-14632332.