Sociëteit

De Sociëteit is een ontmoetingsgelegenheid voor inwoners van Zwijndrecht van 55 jaar en ouder. Lekker eten, een gezellig praatje; bij de Sociëteit vindt u genoeg mogelijkheden om nieuwe kennissen en vrienden op te doen.

Welke activiteiten organiseert de Sociëteit?

Vaste activiteiten zijn de dinermiddagen en -avonden, waarbij entertainment afgewisseld worden met informatieve bijeenkomsten. Natuurlijk zorgen we ervoor, dat de prijzen zo laag mogelijk zijn, zodat de activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn. Bovendien is er voor mensen met een laag inkomen een vergoedingsregeling mogelijk.

Waar worden Sociëteitsavonden gehouden?

De Sociëteitsmiddagen en -avonden vinden maandelijks plaats op de locaties van de Swinhove Groep in Zwijndrecht, te weten de locaties Swinhove, De Lindonk, De Lichtkring en De IJsvogel.

Hoe kan ik lid worden van de Sociëteit?

U kunt zich inschrijven met het inschrijformulier. U kunt dit formulier afhalen bij de locaties van Swinhove Groep. Na uw inschrijving krijgt u een pasje thuis gestuurd, waarmee u toegang hebt tot alle activiteiten van de Sociëteit.

U kunt ook kennismaken met de Sociëteit door eens te komen kijken. Neem gerust iemand mee! Als u dat wilt, kunt u ter plekke lid worden. Voor een overzicht van de activiteiten kijkt u in het (blauwe) programmaboekje dat verkrijgbaar is bij alle locaties of op de website van De Swinhove Groep. 

Contributie

Voor het organiseren van allerlei leuke activiteiten, vragen wij u om een jaarlijkse contributie van € 5,00 per lid. U kunt deze bijdrage overmaken naar IBAN nummer NL45 INGB 000 411 9285 ter name van Stichting De Sociëteit.

Meer informatie en contact

Informatie over onze activiteiten vindt u in ons Sociëteitsnieuws. Dit verschijnt vier keer per jaar. Als u bent ingeschreven, krijgt u het Sociëteitsnieuws thuis bezorgd. U kunt deze ook afhalen bij de locaties van Swinhove Groep.

Sociëteit Zwijndrecht
p/a Plantageweg 3
3333 GZ Zwijndrecht
Tel: 078 - 62 55 768 

Privacyverklaring

De Societeit neemt uw privacy serieus. Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Klik hier voor onze privacyverklaring.