Sociëteit Zwijndrechtse Waard
p/a Plantageweg 3
3333 GZ Zwijndrecht
T (078) 625 57 68
societeit@swinhovegroep.nl

Inschrijven

Sociëteit

De Sociëteit is een ontmoetingsgelegenheid voor inwoners van Zwijndrecht van 55 jaar en ouder. Lekker eten, een gezellig praatje; bij de Sociëteit vindt u genoeg mogelijkheden om nieuwe kennissen en vrienden op te doen.

Activiteiten en locatie
Vaste activiteiten zijn de dinermiddagen en -avonden met entertainment. Deze middagen en avonden vinden maandelijks plaats op de locaties Swinhove, De Lindonk, De Lichtkring en De IJsvogel. Voor een overzicht van de activiteiten kijkt u in het Sociëteitsnieuws of in de kalender.

Kosten
De jaarlijkse contributie bedraagt € 5,00 per lid. Daarnaast kosten de dinermiddagen/avonden gemiddeld € 11,00 voor leden of € 13,50 voor niet-leden (prijs is excl. drankjes). Soms kan het iets hoger zijn, dan wordt dit specifiek aangegeven.

De Sociëteit probeert de prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat de activiteiten voor iedereen toegankelijk zijn. Bovendien is er voor mensen met een laag inkomen een vergoedingsregeling mogelijk.

Vrijblijvend kennismaken of lid worden?
Kom ook eens kijken en maak vrijblijvend kennis met de Sociëteit. Neem gerust iemand mee! Als u wilt, kunt u ter plekke lid worden.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven met het onderstaande inschrijfformulier. Wilt u het inschrijfformulier liever op papier invullen? Dan kun u deze hier downloaden of u kunt dit formulier afhalen bij een van de locaties van de Swinhove Groep. Na uw inschrijving krijgt u een pasje thuis gestuurd, waarmee u toegang hebt tot alle activiteiten van de Sociëteit.

Informatie en contact
Meer informatie over de Sociëteitsactiviteiten vindt u in het Sociëteitsnieuws, deze verschijnt vier keer per jaar. Als u bent ingeschreven en contributie betaald hebt, krijgt u het Sociëteitsnieuws thuis bezorgd. Ook kunt u het boekje afhalen bij locaties Swinhove, De Lindonk, De Lichtkring en De IJsvogel.

Privacyverklaring
De Sociëteit neemt uw privacy serieus. Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Klik hier voor onze privacyverklaring

Inschrijven

Wilt u ook komen genieten van de heerlijke muziekmiddagen en -avonden, een spelletje komen spelen of komen genieten van een heerlijk diner? Schrijf u dan vandaag nog in voor een lidmaatschap van de Sociëteit!

Helaas werkt het digitale inschrijfformulier nog niet naar wens. Wij zijn druk bezig om te achterhalen waar dit aan ligt, zodat we het probleem kunnen oplossing. Voor dit moment vragen wij u daarom om uw inschrijving te regelen via met het papieren formulier dat u hier kunt downloaden. Het ingevulde formulier kunt u per post opsturen naar de Swinhove Groep, t.a.v. de Sociëteit, Plantageweg 3, 3333 GZ Zwijndrecht of afgeven op één van onze locaties.

Het lidmaatschap kost € 5,00 per jaar. Dit bedrag kunt u overmaken op:
IBAN nummer NL45INGB0004119285 t.n.v. St. Sociëteit Zwijndrechtse Waard.