Verzorgd Wonen

Wonen in uw eigen huis voelt veilig en vertrouwd. Tot het moment waarop zelfstandig wonen u niet meer zo makkelijk afgaat. Wanneer uw zorgvraag toeneemt en u zonder dagelijkse hulp niet meer zelfstandig kunt wonen in uw eigen huis, biedt ons Verzorgd Wonen-arrangement in een wooncomplex een oplossing. U woont daar in uw eigen huis, veilig en verzorgd.

In onze wooncomplexen, is 24 uur per dag een zorgteam oproepbaar. Zo kunt u altijd rekenen op geplande en ongeplande professionele zorg, wanneer u deze nodig heeft. Daarnaast is er in de complexen of in de nabije omgeving een gevarieerd activiteitenaanbod waar u aan deel kunt nemen.

Uw zorgteam altijd in de buurt

Op basis van uw indicatie stelt het zorgteam, in overleg met u, uw zorgpakket samen. Samen maakt u afspraken over de tijden waarop de zorgverleners langskomen. Omdat het zorgteam altijd in de buurt is, staat het ook klaar als u onverwachts zorg nodig heeft. De Swinhove Groep garandeert dat bij een noodoproep altijd binnen 15 minuten een professionele hulpverlener aanwezig is.

Locaties

Er zijn zes locaties waar u verzorgd kunt wonen: Het Anker, De Cirkels, Duivenvoorde, Eemstein-Zonnestein, De Kring, De Plantage. De Swinhove Groep kan bemiddelen voor een huurwoning.

Iets voor u?

Verzorgd Wonen is bedoeld voor mensen die wonen of willen gaan wonen in de hierboven genoemde complexen en in het bezit zijn (of willen komen) van een indicatie voor zorg, ondersteuning en/of huishoudelijke hulp.

Een indicatie verkrijgen

Om in aanmerking te komen voor het Verzorgd Wonen-arrangement heeft u een zorgindicatie nodig. Heeft u behoefte aan meer informatie, belt u dan met ons via 06 - 1430 4559 of mailt u met casemanagers@swinhovegroep.nl