Verzorgd Wonen PLUS

Huren bij de Swinhove Groep: zelfstandig, comformabel, veilig en gezellig wonen met zorg dichtbij voor als het nodig is. Dat kan als u een appartement huurt op een van onze locaties en in het bezit bent van een zorgindicatie. Heeft u daarover behoefte aan meer informatie? Belt u dan met ons via 06 - 1430 4559. 

Bent u in het bezit van een zorgindicatie, dan wordt een groot deel van de zorg vergoed. Bij de Swinhove Groep noemen wij dit ‘Verzorgd Wonen PLUS’.

Verzorgd Wonen PLUS kan op drie locaties in Zwijndrecht. Elke locatie heeft een eigen karakter.

De IJsvogel: dichtbij de natuur

Bij De IJsvogel kunt u gemakkelijk met z’n tweeën wonen, dichtbij recreatiegebieden De Oude Maas en Park de Hoge Devel. Er is een levendig ontmoetingscentrum en brasserie De IJsvogel  waar veel wijkbewoners deelnemen aan activiteiten.

De Lichtkring: midden in het centrum

Wonen in het centrum van Zwijndrecht op loopafstand van winkelcentrum Walburg. Dat kan bij De Lichtkring. In deze moderne, nieuwe appartementen bent u van alle gemakken voorzien. In brasserie Zoutewelle kunt u meedoen aan tal van activiteiten en lekker eten.

De Lindonk: een dorp in de stad

De Lindonk is al jaren een vertrouwde plek in de wijk waar buurtbewoners elkaar ontmoeten. Er is een sterk ons-kent-onsgevoel en in brasserie Plexat is altijd wel iets te doen. Bij mooi weer is de binnentuin een heerlijke plek.

Wachtlijst.

Houdt u er rekening mee dat er op sommige locaties van de Swinhove Groep voor onze huurwoningen een wachtlijst kan zijn. Vraag ernaar bij onze casemanagers via 06-1430 4559.

Interesse?

Wilt u meer informatie of over de huurappartementen van de locaties van de Swinhove Groep? Neem dan contact op met onze casemanagers (zie het blauwe blok 'Zorg nodig?' aan de linkerkant van deze pagina).