Werken bij

Bij de Swinhove Groep kies je voor meer dan een baan. Wij bieden je een loopbaan in een stimulerende, uitdagende werkomgeving. Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt opleidingen volgen en doorgroeien naar andere functies. Bij de Swinhove Groep heerst een prettige, open werksfeer, waarin we eigen initiatief op prijs stellen.

Vacatures

Momenteel hebben wij diverse vacatures open staan. Deze vacatures staan hiernaast in het menu vermeld. 

Regelingen voor medewerkers

Voor de medewerkers van de Swinhove Groep geldt de Collectieve Arbeidsovereenkomst Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (CAO-VVT) en de ondernemingsovereenkomst. Klik op het document om het te downloaden:

Medewerkerstevredenheid

Eind 2016 heeft de Swinhove Groep een onderzoek gedaan naar de tevredenheid onder medewerkers. Hieruit blijkt een aantal zeer positieve zaken. Zo'n zijn onze medewerkers trots op het zinvolle werk dat zij doen. Daarbij treden stellen zij de client aantoonbaar centraal en zijn zij zeer clientgericht.
Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Zo zou men zou aangekondigde veranderingen sneller doorgevoerd willen zien en vindt men de werkdruk hoog. Samen met het management worden deze uitdagingen zo goed mogelijk aangepakt.

 

Wil je meer informatie over werken bij de Swinhove Groep, bel dan met 078 - 625 0 992 (ma t/m vrijtussen 09.00-13.00 uur).